Veel vraag naar bedrijven te koop

Veel vraag naar bedrijven te koop

Overweeg om nu te verkopen in plaats van op termijn

Door de coronacrisis is het aanbod aan gezonde bedrijven dat te koop staat zeer beperkt. Kopers staan in de rij. Private Equity-firma’s vooraan.

Heeft u een gezond bedrijf dat ondanks de coronacrisis goed blijft presteren en overweegt u uw bedrijf binnen drie jaar te verkopen? Dan is het verstandig om te kijken of het financieel voordeliger is om (een deel van) het bedrijf nu te verkopen in plaats van een aantal jaren zelfstandig verder te gaan. De prijs die u nu kunt realiseren kan immers zodanig zijn dat u eerder kunt stoppen met werken dan gepland.

Realiseren van het beste bod tegen beste condities

Om het beste aanbod tegen de beste voorwaarden te realiseren is het verstandig om u goed voor te bereiden. De tijd die u aan de voorbereiding besteedt betaalt zichzelf terug in het verkoopproces.

Specialist nodig

De voorbereiding op de verkoop van uw bedrijf is een complex proces. Allerlei expertises komen samen en het is erg belangrijk om overzicht te houden en onderscheid te kunnen maken tussen hoofd- en bijzaken.

SMART Transactions

SMART Transactions heeft een goede naam, voorziet u van adequaat inhoudelijk en procedureel advies en beschikt over een goed kopers-netwerk. Daarnaast wordt u persoonlijk geadviseerd door onze ervaren specialisten en zijn onze tarieven beduidend lager dan wat u bij de grote kantoren betaalt.

Vrijblijvend oriëntatiegesprek

Bent u geïnteresseerd en wilt u een vrijblijvend gesprek? Neem dan contact met ons op.
Wij informeren u graag vrijblijvend over onze aanpak.