Over ons

Over SMART Transactions

Bij SMART Transactions begrijpen we dat u als ondernemer de koop, verkoop en financiering van een bedrijf snel en effectief wilt regelen. We stemmen het proces af op uw wensen en doelen. We zetten onze kennis en ervaring flexibel in, zodat we geen tijd en geld verspillen aan onnodige werkzaamheden.

Hoe werkt SMART Transactions als regisseur voor u?

Naast onze specialistische kennis en ervaring, kunnen we ook als regisseur voor u optreden. We zetten de juiste specialisten in en zorgen voor een soepel verloop van het koop- of verkoopproces. We nemen de aansturing van de specialisten en de communicatie volledig op ons. U heeft één aanspreekpunt bij ons.

Wie zijn de specialisten van SMART Transactions?

Bij SMART Transactions werken alleen ervaren adviseurs met meer dan tien jaar relevante ervaring. Deze specialisten zijn direct betrokken en communiceren kort en duidelijk met u tijdens het traject. Ons doel is om u praktisch te adviseren en te helpen om de transactie succesvol af te ronden.

Neem vandaag nog contact op met SMART Transactions

Wilt u een vrijblijvend oriëntatiegesprek met ons? Neem dan vandaag nog contact op met ons. U kunt ons bellen, mailen of het contactformulier invullen op onze website. We horen graag van u en staan klaar om u te ondersteunen bij uw overnameplannen.