Over ons

Over SMART Transactions

SMART Transactions voert financiële due diligence onderzoeken uit en is een netwerkorganisatie met kantoor in Venlo die bedrijven ondersteunt bij de koop, verkoop en financiering van ondernemingen. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u adviseren bij wat nodig is. Sterker nog, wij kunnen het totale proces van begin tot eind begeleiden. Dat doen wij pragmatisch en in overleg met u, zodat we alleen tijd besteden aan zaken die ertoe doen. Naast de advisering bij de koop, verkoop en financiering van ondernemingen ondersteunen wij bedrijven bij strategische heroriëntaties om daarmee de winstgevendheid te vergroten en waarde te creëren.

Mart Baltessen

Mart Baltessen is oprichter en Partner bij SMART Transactions BV. Mart studeerde bedrijfseconomie aan de Universiteit van Tilburg. Daar volgde hij daarna ook de opleiding tot registeraccountant. Tot aan de oprichting van SMART Transactions in 2012 heeft Mart 22 jaar als registeraccountant en due diligencespecialist gewerkt voor PwC, een internationaal accountants- en belastingadvieskantoor. In die hoedanigheid was hij betrokken bij honderden overnames en financieringen in het midden- en kleinbedrijf en bij grote internationale overnames. Mart adviseerde daar zowel aan de koop- als verkoopzijde.

Ervaren

SMART Transactions werkt uitsluitend met ervaren adviseurs, waardoor u verzekerd bent van kwalitatief hoogwaardige diensten. Onze tarieven zijn desondanks vriendelijk en zeer concurrerend te noemen. De afgelopen jaren hebben wij meerdere bedrijven succesvol begeleid bij een overname.

Vrijblijvend oriëntatiegesprek

Heeft u interesse in een vrijblijvend oriëntatiegesprek? Neem CONTACT met ons op.