Werkwijze

Regisseur bij overnames

Onze aanpak

SMART Transactions richt zich op ondernemers die de koop, verkoop en financiering van een bedrijf slagvaardig aanpakken. Samen met u bepalen we hoe het proces wordt ingericht om het doel te bereiken. Hierbij kunt u rekenen op een flexibele inzet van onze kennis en ervaring, zodat we alleen die werkzaamheden uitvoeren die ertoe doen.

Regisseur

Naast de specialistische kennis en ervaring die SMART Transactions in huis heeft, fungeren wij, indien u dat wenst, ook als regisseur. Wij zorgen ervoor dat in het koop- of verkoopproces de juiste specialisten worden ingezet en het proces soepel verloopt. Wij nemen de volledige verantwoordelijkheid wat betreft de aansturing van de specialisten en de communicatie. U heeft daarbij één aanspreekpunt.

Specialisten

SMART Transactions werkt uitsluitend met ervaren adviseurs die meer dan tien jaar relevante ervaring hebben. De directe betrokkenheid van deze specialisten zorgt voor korte communicatielijnen tijdens het traject. Ons doel is om u te voorzien van praktische adviezen waarmee de transactie kan worden afgerond.

Meer weten

Wilt u meer weten over onze werkwijze?
Neem dan eens vrijblijvend CONTACT op met ons.